Bloggen zonder lezers is als hardop praten in jezelf: een beetje raar. Dus ben ik oprecht blij dat je hier bent: welkom!

Mijn naam is Paul Klinkenbijl en ik ben interimmanager. Ik blog over leiderschap en organisatieontwikkeling: over theorieën en technieken die helpen om je team of afdeling beter te laten functioneren, over wetenschappelijke inzichten die je in staat stellen om betere beslissingen te nemen en over wat ik in de afgelopen vijftien jaar in de praktijk heb geleerd.

Maar ook over de halve waarheden en totale onzin die je in de managementliteratuur tegenkomt, over de neiging van managers om kritiekloos achter hypes aan te lopen en over managementgoeroes die vaak meer verstand hebben van marketing dan van het leiden van een organisatie.

Kortom, over alles wat mijn vak leuk en interessant maakt. Of ertoe leidt dat ik met mijn hoofd op mijn bureau begin te bonken.

Ik hoop dat jij net zoveel plezier beleeft aan het lezen van mijn blogs als ik aan het schrijven. Mijn contactgegevens vindt je hier.